Nabils-Skrädderi-på-Johanneberg

Promenad runt en liten del av Johanneberg

Tog en liten promenad idag nära hållplatsen Bergsprängaregatan, gick ner för Gibraltargatan vid Antikvariat Pan till Nabils Skrädderi. Sen upp för Vidblicksgatan till Viktor Rydbergsgatan och tillbaka. På vägen besökte jag en del verksamheter, tog lite bilder och samlade information.

Fascinerande hur många verksamheter som inte hade hemsidor, en del verksamheter kanske inte behöver hemsidor, en del behövde hemsidor. Men blev faktiskt ändå förvånad över att det var några stycken som var i fasen med att bygga en hemsida, och det var kul att höra :) Man inser verkligen hur digital marknadsföring växer och hur viktigt det är idag för att bli hittad. Jag menar, de flesta utav oss går rätt ner till stan om vi ska göra något, men det finns så många verksamheter uppe på Johanneberg som faktiskt kan uppfylla många utav de behoven vi har.

Under dagens lilla promenad lyckades jag samla på mig information och bilder för 34 nya verksamheter här på Johanneberg, de är nu också på hemsidan. Vi är nu uppe på 70 platser upplagda, varav ca 65 är verksamheter. Många kvar att lägga till men vi börjar komma en bra bit på vägen :)

Inne på Nabils Skrädderi fick jag en liten rundtur i deras nya bal och aftonklänningsbutik samt lite demonstration på deras maskiner. De har 5 symaskiner, varje maskin har sitt syfte eller ämnat för olika material, detta ger ett tidseffektivt och professionellt resultat. Mycket intressant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *